JBL FLORA TAIFUN P

co2 diffussor

4014162644589
JBL FLORA TAIFUN P
Euro 14.75 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode6445800
JBL ProFlora Taifun P
Mini CO2-diffuser voor zoetwater aquaria
  • Veiligheidsaanbevelingen
  • Optimale verrijking van de primaire plantenvoedingsstof kooldioxide: CO2-diffuser voor kleine zoetwateraquaria (20-400l)
  • Past op alle gangbare CO2-systemen: Aansluiting aan CO2-slang (4/6 mm), diffuser met zuignaphouder in het aquarium plaatsen.
  • Gelijkmatige uitstroming en effectieve verdeling: Speciale keramiek voor bijzonder kleine CO2-belletjes, ingebouwd keramiek membraan.
  • Kwalitatief hoogwaardig glasdesign.
  • Inhoud: Mini CO2-diffuser ProFlora Taifun P Nano incl. 1 zuignaphouder

Optimale plantenverzorging
Voor aquariumplanten is de juiste hoeveelheid CO2 in het water van groot belang. Kooldioxide is de primaire voedingsstof van planten en is derhalve nodig voor een weelderige bloei. Planten gebruiken CO2 voor de fotosynthese en verzorgen het aquarium met essentiële zuurstof, voorkomen algen, verwijderen schadelijke stoffen, bieden schuilplaatsen en reduceren ziektekiemen.

Gelijkmatige verdeling
De JBL diffuser verzorgt het aquariumwater door middel van gelijkmatige belletjes met de primaire plantenvoedingsstof, kooldioxide.

Eenvoudige installatie
De diffuser past op alle gangbare CO2-installaties. Aansluiting aan de CO2-slang met 4/6 mm. Diffuser met zuignap in het aquarium plaatsen.

Effectief
De speciale, ingebouwde keramiek zorgt voor bijzonder, kleine gelijkmatige belletjes. Diffuser in hoogwaardige glazen uitvoering.

De juiste hoeveelheid CO2 is voor ieder aquarium anders en hangt af van het volume, de waterbeweging en de beplanting. Met behulp van een CO2-test kan het CO2-gehalte bepaald worden.