ZISS EZ BREEDER BL-2

8809574560161
ZISS EZ BREEDER BL-2
ZISS EZ BREEDER BL-2
Euro 26.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode4404
Kweekbak profesional BL-2
De Ziss EZ Breeders zijn de meest professionele vis & garnalen kweebakjes op de markt.
De geïntegreerde ontwerpen van watersupplementen zorgen voor een hoge zuurstofconcentratie en het volume van 2,4 liter biedt voldoende ruimte voor bijna alle kleine visjes en garnalen.
De EZ-breeder heeft een uniek ontwerp en is gemaakt van glashelder plastic om een perfecte omgeving te creëren voor de vissen om te groeien.

Ziss Aqua heeft nieuwe en innovatieve kweekbakjes ontworpen en geproduceerd. Alle kweekbakjes zijn voorzien van een elegante en heldere buitenkant. De kweekbakjes zijn op meerdere manieren te bevestigen, door middel van zuignappen kan je het bakje aan het raam plakken en met de houder kan je hem ophangen. De gaasjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit RVS, dat een zeer lange en duurzame levensduur heeft.

Het gaas en het kweekbakje zijn gemakkelijk schoon te houden. De Ziss Aqua kweekbakjes gaan bij juist gebruik jaren mee.

Het verschil tussen de kweekbakjes is het aantal gaasjes. Bij de BL-2 zijn de zijkanten gemaakt van RVS is de bodem en de 2 zijkanten gemaakt van RVS. Hoe meer gaasjes, hoe meer vers water er in de kweekbakjes komt waardoor de vissen sneller groeien. Alle BL en GL kweekbakjes hebben dezelfde afmetingen en verschillen alleen in het aantal gaasjes. De Ziss Aqua kweekbakjes zijn op dit moment de beste op de markt.

De BL-2 bakjes zijn perfect voor de opkweek van soorten waarbij je precies moet zien hoeveel en wat de kleine visjes hebben gegeten. Ook blijft in de BL-2 kweekbakjes altijd minimaal 1 cm water staan, dus je vissen zullen nooit droogliggen.


Elk bakje heeft een set met een verstelbare houder, zuignap ophang systeem, luchtregelaar, luchtslang en een speciale Ziss Aqua luchtsteen. De luchtstenen van Ziss Aqua zijn uit elkaar te halen waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn en hierdoor dus veel langer mee gaan dan de traditionele luchtstenen.

Kenmerken

        Standaard set die is inbegrepen. (Informatie hierover staat hierboven)
        BL-2 heeft twee RVS gaasjes aan de zijkant
        Op te hangen door een verstelbare houder
        Te bevestigen aan het aquariumglas met zuignappen
        Dubbele bescherming mogelijk door een aanvullende plastic bodem
Volume: 2.4 L

Grootte: 14 cm x 14 cm x 15 cm