ZISS EZ BREEDER GL-1

kweekbakje

8809574560178
ZISS EZ BREEDER GL-1
ZISS EZ BREEDER GL-1
Euro 26.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode44006
Ziss Ez Breeder GL-1
Ziss Aqua heeft nieuwe en innovatieve kweekbakjes ontworpen en geproduceerd. Alle kweekbakjes zijn voorzien van een elegante en heldere buitenkant. De kweekbakjes zijn op meerdere manieren te bevestigen, door middel van zuignappen kan je het bakje aan het raam plakken en met de houder kan je hem ophangen. De gaasjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit RVS, dat een zeer lange en duurzame levensduur heeft.

Het gaas en het kweekbakje zijn gemakkelijk schoon te houden. De Ziss Aqua kweekbakjes gaan bij juist gebruik jaren mee.

De GL bakjes van Ziss Aqua zijn speciaal ontworpen voor de kweek van levendbarende vissen. De bakjes hebben een trechtervormig plaatje in het bakje waar de kleine levendbarende doorheen vallen, hier kunnen ze niet meer door terug waardoor de moeder de jonge visjes niet kan opeten.


De kweekbakjes van Ziss Aqua zijn zo ontworpen dat er veel vers, zuurstofrijk water in de bakjes komt waardoor de jongen sneller groeien. Alle BL en GL kweekbakjes hebben dezelfde afmetingen en verschillen alleen in het aantal gaasjes. De Ziss Aqua kweekbakjes zijn op dit moment de beste op de markt.


Elk bakje heeft een set met een verstelbare houder, zuignap ophang systeem, luchtregelaar, luchtslang en een speciale Ziss Aqua luchtsteen. De luchtstenen van Ziss Aqua zijn uit elkaar te halen waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn en hierdoor dus veel langer mee gaan dan de traditionele luchtstenen.

Kenmerken

        Standaard set die is inbegrepen. (Informatie hierover staat hierboven)
        GL-1 heeft een RVS gaasjes op de bodem.
        Op te hangen door een verstelbare houder
        Te bevestigen aan het aquariumglas met zuignappen
        Dubbele bescherming mogelijk door een aanvullende plastic bodem
Volume: 2.4 L

Grootte: 14 cm x 14 cm x 15 cm