UA-4540577-1 UA-4540577-2
Home    Vijver planten / aarde/ manden   aarde/grind/substraat  VELDA SUBSTRAAT VIJVER 20 L CLASSIC
VELDA SUBSTRAAT VIJVER 20 L CLASSIC

VELDA SUBSTRAAT VIJVER 20 L CLASSICEuro 29.39

Artikelcode: 123032

VELDA SUBSTRAAT VIJVER 20 L CLASSIC


  • Productinformatie

Voor een stabiel vijvermilieu

Classic Substrate
Classic Substrate zorgt voor een optimale ontwikkeling van het vijvermilieu door een open structuur en een groot intern oppervlak. Dit staat garant voor voor een maximale aangroei van micro-organismen.
  • bevat alle benodigde mineralen
  • met sporenelementen
De norm in vijverbodems
Classic Substrate van Velda is al jaren de norm voor de biologische voedingsbodem van uw vijver. Door de zeer luchtige en poreuze structuur zorgt dit vijversubstraat voor een maximale aanhechting van micro-organismen. Met helder water garantie!

Extra info
Voor het verkrijgen van een natuurlijk en stabiel evenwicht in tuinvijvers speelt vooral de voedingsbodem een rol van betekenis. Enerzijds is deze voedingsbodem van belang voor de ontwikkeling van micro-organismen, anderzijds dient het materiaal voldoende voeding te bevatten om de groei van vijverplanten optimaal en constant te laten zijn. Met deze wetenschap heeft Velda het vijversubstraat samengesteld. Velda Classic Substrate is dan ook sinds jaren toonaangevend op het gebied van vijvervoedingsbodems. Het substraat heeft een open structuur en een groot intern oppervlak. Hierdoor wordt een maximale aangroei van micro-organismen verkregen. Verder garandeert een uitgekiende samenstelling met mineralen en sporenelementen een krachtige en constante groei van waterlelies en moerasplanten. Vijvers ingericht met dit vijversubstraat hebben duidelijk een snellere ontwikkeling van het biologisch evenwicht en uiteindelijk een heldere waterpartij.

Gebruiksadvies: strooi een laag van ongeveer 2 cm substraat over de bodem uit. Dit kan ook in bestaande vijvers.